JAtetxea

Euskal Herriko templu gastronomiko bat da Egi-luze, bertan jatetxan edota sagardotegian jateko aukera dagolarik, beti ere produktua mimatuz.
Egi Luze, jatetxe-sagardotegi familiar bat da, 1980. garren urtean ireki zituen bere ateak. Jatetxea urte guztian dago irekia eta 150 lagunentzat du jateko tokia.

Normalki, jatetxe-sagardotegi hitzak eta lekuak ez doaz bat. Egi-Luzen, aurrera pausu bat ematea erabaki genuen gure bezeroari bi esperientzi hauek aurkezteko.

Gure etxean atentzio profesional, hurbileko eta goxoa saiatzen gara eskeintzen, hasieratik bukaeraino.

istoria

1980.garren urtean, sagardoarekiko amodioaz liluratutik, gure templu gastronomiko hau zabaltzea erabaki genuen, gure euskal gastronomi goxoa bisitari eta bezeroei erakutsi eta zabaltzeko.

Ikusi daitekeenez, Egi-Luze ez da sortu inondik sortu, euskal baserriko erroetatik sortutako ideia gastronomiko bat dugu.